Dit jaar stonden er op zaterdag 18 maart maar liefst 20 teams klaar om kennis te meten in de door “Hummelo en Oranje” georganiseerde Straten Quiz 2017 in zaal “FF naar Steef”. 

Het pauzespel was dit jaar “Koekiemonster”. Zittend op een stoel en door alleen het gezicht te gebruiken moet de deelnemer een koekje van het voorhoofd naar de mond verplaatsen. Dit klinkt eenvoudig, maar was toch lastiger dan verwacht. De finale werd gespeeld tussen Brouwerij I, Dorpsstraat II, Korte Broekstraat en Zuylenkamp I. Na een zinderende finale plaatste Zuylenkamp I zich als eerste. Brouwerij I, Korte Broekstraat en Dorpsstraat II plaatsten zich respectievelijke als tweede, derde en vierde.
De Winnaar mocht het dit jaar geintroduceerde en felbegeerde bord “Slimste straat van Hummelo” in ontvangst nemen en kan deze trofee nog een jaar lang koesteren.

(2017-04-14 17:53:18)